На 05.03.2015г. от 19.30часа в Актуално - NNet Com

Въпреки забраната за движение на каруци по републиканските и общинските пътища, всекидневно те могат да бъдат забелязани като част от трафика в Чирпанско. Най-често собственици са жители на ромските махали, които ходят с каруците си извън града за дърва за огрев. Не рядко виждаме каруците и по главните улици в града. Със заповед на кмета на 4 ,5 и 6 март на територията на община Чирпан се извършва преглед на всички превозни средства теглени с животинска тяга. Всеки собственик на каруца е получил уведомление от общинска администрация с изискванията на които да отговаря превозното средство. В първият ден екип на телевизия ННет Ком засне част от проверките..... Въпреки уведомителните писма, собствениците не са подготвели превозните си средства за прегледа. Най- често липсват светлоотразителите, предпазната престилка на коня не отговаря на изискванията, а има и такива които не са боядисали каруцата в жълто. За краткият срок в който се извършват прегледите ,всеки собственик трябва да отстрани неизправностите и да получи своя талон... В тъмната част на денонощието каруците са трудно забележими и създават реални предпоставки за сериозни пътнo -транспортни произшествия, затова от КАТ осъществяват проверки и налагат глоби ако превозното средство не отговаря на изискванията, не е минало технически преглед и собственика не разполага с необходимата документация.

На: 05-03-2015-09-46-10 / NAN звезди / 0 гласа / 0 точки / 2 коментара / 1097 прегледа
№ 1 Добавен от: DA GO SLOJA NA KMETA На: 2015-03-05 18:15:31 Хaресва ми
guest-coment-7
KICHKE NE TE LI E SRAM ??
VISH KAKVO E POLOJENIETO NA GRADA VISH BOKLUCITE PO ULICITE VISH DUPKITE PO PUTQ VISH RAZPADASHTITE SE SGRADI NE TE LI E SRAM NE SE LI NAQDE ???
MAHAI SE OT GRADA NI OTIVAI SI V TUPOTO SELO !!!!!!!
№ 2 Добавен от: На: 2015-03-09 21:30:15 Хaресва ми
guest-coment-8
Стига с тия роми просто сложете забрана за каруци до 19 часа само да се движат стига сте лансирали ромите заради изборите тук живеят и българи.Ако искате станете ромски кмет
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Коя година е създадена Българската държава:
За нас
Условия за ползване
Rss Емисия
NNet Com във Facebook
NNet Com във Google +
NNet Com във Twitter
Полезни връзки:
© 2012 - 2023 NNet Com